srijeda, 31. kolovoza 2011.

Love books ...

Evo jedan post o knjizi koju sam skoro procitala... Radnja knjige i nije bas nesto ali mene su privukle korice kao i uvijek :))
Knjiga se moze kupiti u Konzumu za 5 km...Nije skupa pa vam preporucujem da procitate :D
O cemu se radi :

Radnja ove knjige odvije se u gradiću Lakeviewu. Ella Harris pronađe kartonsku kutiju pred vratima svog kafića. U početku je pomislila kako se radi o redovnoj dostavi iz pekarnice, ali ostane zatečena kad shvati da je u kutiji beba. Koja bi majka ostavila bespomoćno djetešce? I zašto? Je li to učinila Nina, koja je upravo prekinula s tipom čije dijete nosi pa nije imala izbora nego se vratiti u Lakeview k hladnom čudaku od oca. Ili holivudska zvijezda Eva Seymour koja je noć uoči povratka iz L. A.-a zatrudnjela nakon nepromišljene afere? Ili Jess, koja je muža nagovarala da imaju dijete kako se ne bi osjećala izoliranom od prijateljica koje su već postale majke?



A evo i jos jedne koju sam podavno procitala ali je zanimljivija :)




A tu se radi o :


Može li vruća ljubav preživjeti hladnu Škotsku? Monica putuje u Škotsku gdje je očekuje princ na bijelom konju. Svi njezini snovi će se ostvariti - živjet će s muškarcem kojeg voli, objavit će knjigu i otvara joj se mogućnost za novu karijeru. No odjednom, situacija se pogoršava: zajednički život ističe Edgarove “sitne mane“, mjesto u koje su se preselili izgubljeno je među močvarama, a svekrva je nemoguća. Uz sve to, njezina stara ljubav, David, počinje joj slati zavodljive poruke… Hoće li Monica uspjeti konačno pronaći sreću? Autorica chick hita “Smrtno zaljubljena” nastavlja pratiti avanture šašave Monice, ovaj puta u hladnoj, kišnoj Škotskoj!


Ko ima vremena neka procita ove knjige stvarno su zanimljive a imaju samo oko 200 stranica :D
 
Stay Classy 
Ena

1 komentar:

  1. blogwalking..
    nice books to share :D
    check out my blog and follow each other. let me know?

    sweet and sugars,
    Dias

    OdgovoriIzbriši

Be free to comment,I hope seeing your comment ♥